Tandläkare i Visby

God eftermiddag, god eftermiddag, känn er varmt välkomnande till bloggen! Jag hoppas att ni haft en fin dag och att er eftermiddag och kväll också kommer att bjuda på många trevligheter. Jag flyttade till Gotland för drygt ett år sedan och så slog det mig ganska nyss att jag behövde skaffa en tandläkare i Visby. Inte för att jag har något problem med tänderna men jag tycker att det är viktigt att i alla fall få tänderna undersökta en gång om året helst. Jag började se mig om efter någon tandläkare i Visby och sökte lite på nätet. Jag läste om en tandläkare som verkade bra och så blev det så att jag hörde av mig till henne och nu har jag varit där. Jag tänkte att jag lika gärna kunde skriva ett inlägg om denna tandläkare i Visby lika väl som jag skriver ett inlägg om någonting annat. Jag gick till en mottagning som heter Din Tandhygienist Harriet. 

Jag fick ett väldigt fint bemötande och så fick jag gjort en undersökning. Det var inget fel på tänderna, inga hål och knappt någon tandsten. Det var ju bra det, men man kan aldrig veta utan att tänderna blir undersökta. Så nu har jag som sagt en tandläkare i Visby som jag känner mig nöjd med. Det går att få både vanlig tandvård och estetisk tandvård som tandblekning. Jag funderar på att göra en tandblekning men har ännu inte riktigt bestämt mig. Om det skulle vara så att du skulle behöva en tandläkare i Visby så kan du alltid vända dig till Din Tandhygienist Harriet! Jag tror att det här företaget skulle passa dig perfekt. Det var allt jag hade på hjärtat för den här gången!