Behöver du en bilverkstad i Uddevalla med omnejd?

Tjabbaremors och välkomna till bloggen ännu en gång och till ett inlägg som jag skriver eftersom ni efterlyser ett tips på en bilverkstad i Uddevalla med omnejd, och ni har verkligen vänt er till rätt person eftersom jag känner till en bra bilverkstad. Jag försöker alltid att skriva inlägg som kan vara till nytta och till glädje för er läsare, och givetvis vill jag hjälpa er som sagt att ni vill komma i kontakt med en bilverkstad i Uddevalla. Jag är inte själv kund till Isaksen Bil & Diesel efterträdare eftersom jag tyvärr inte har körkort, men min syrra som har tagit körkort förra året och köpt en begagnad bil har varit där flera gånger allaredan, och hon säger att det är en bra bilverkstad. 

Det är alltså den bilverkstad i Uddevalla med omnejd som syrran anlitar, och hon säger att de är bra, men givetvis är syrran lite olycklig eftersom bilen hon köpt har så många fel. Hon funderar på att sälja bilen eller skrota den och köpa en ny bil, och det gör hon rätt i, för bilen är verkligen inget bra. Däremot säger hon att hon har fått bra hjälp alla de gånger hon vänt sig till Isaksen Bil & Diesel efterträdare och att de inte tar så mycket betalt som andra bilverkstäder kan göra. Nu funderar jag på att ta körkort, och jag har sparat undan pengar till det. Jag är avundsjuk på er som har körkort och bilar, däremot tycker jag synd om syrran som haft sån otur med sin bil. Är det något mer ni vill veta om den här bilverkstaden kan ni alltid höra av er till dem eller kolla in deras egen sida på nätet.